Kurczak miodowo-musztardowy z skórką precla

Kurczak miodowo-musztardowy z skórką precla
Kurczak z musztardą miodową z skórką precla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, precle, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Kurczak zapiekany z musztardą i skórką z precla, oraz Gotowanie z połysku: Kurczak pieczony musztardą z skórką precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią i spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać ocet z czerwonego wina, 1 łyżkę żółtej musztardy, pikantną musztardę, musztardę gruboziarnistą, 1 łyżkę miodu i olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
MusztardaMusztarda
Olej RoślinnyOlej Roślinny
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść piersi kurczaka między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić kurczaka gładką stroną młotka mięsnego do grubości około 1/4 cala. Kurczak dobrze posmarować mieszanką musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MięsoMięso
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
4
Umieść precle w zamykanej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zwinąć torbę pod wałkiem do ciasta, aby drobno zmielić precle.
Składniki, których będziesz potrzebować
PreclePrecle
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Umieść powlekane piersi kurczaka, pojedynczo, w worku, uszczelnić i wstrząsnąć workiem, aby dokładnie pokryć każdą pierś kurczaka posiłkiem precla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
PreclePrecle
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
6
Umieść piersi kurczaka na przygotowanej blasze do pieczenia i spryskaj każdą pierś sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piecz kurczaka w nagrzanym piekarniku, aż powłoka będzie złotobrązowa, a mięso nie będzie już różowe w środku, około 25 minut. Odwróć kurczaka po około 12 minutach gotowania na brązowo z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W misce wymieszać majonez, 2 łyżki żółtej musztardy, 3 łyżki miodu i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
MajonezMajonez
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Polać kurczaka sosem miodowo-musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
MiódMiód
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn