Kurczak Miodowo-Musztardowy
Kurczak miodowo-musztardowy wymaga z grubsza 4 godziny i 13 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1106 kalorii, 85g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, oraz Kurczak Miodowo-Musztardowy.
Instrukcje
Wymieszać miód i musztardę; odstawić wszystko oprócz 1/4 szklanki. Delikatnie rozluźnić skórę kurczaka wokół piersi. Rub 1/4 szklanki mieszanki musztardy miodowej równomiernie pod i nad skórą, pchając ją w nogi i uda.
Kurczaka posypać solą i pieprzem. Złożyć skrzydła pod i związać nogi razem.
Umieść kurczaka, pierś do góry, na małym stojaku lub pierścieniu wykonanym z folii wewnątrz wolnej kuchenki.
Dodaj 1/4 cala wody. Przykryć; gotować na wysokiej, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do uda rejestry 82°, 3 1/2 do 4 godzin.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Przełożyć kurczaka, pierś do góry, na wyłożoną folią blachę do pieczenia.
Połącz 1 Łyżkę. reserved musztarda miodowa z oliwą z oliwek.
Mieszankę pędzla na kurczaka i broil do brązowej skóry, 2 do 3 minut.
Pozostaw 10 minut na desce do krojenia przed podaniem.
Na każdą porcję pokrojonego mięsa skropić pozostałą musztardę miodową.