Kurczak Miodowo-Musztardowy

Kurczak miodowo-musztardowy jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1914 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, oraz Kurczak Miodowo-Musztardowy.
Instrukcje
Udka kurczaka posypać z obu stron solą i ułożyć kawałki skórki do góry w płytkim naczyniu żaroodpornym. Rozgrzej piekarnik do 175°C (350°F).
Zrobić sos miodowo-musztardowy: w średniej misce, ubić razem musztardę, miód i oliwę z oliwek.
Dodać szczyptę soli i smaku.
Dodaj więcej soli i musztardy, aż uzyskasz smak tam, gdzie chcesz.
Łyżka sosu musztardowego miodu na kurczaka: łyżka sosu musztardowego miodu na kurczaka.
Umieść gałązki rozmarynu między kawałkami kurczaka.
Piec w temperaturze 350 ° F (175°C) przez 45 minut lub do momentu, gdy uda odczytają 79° (80°c) na termometrze do mięsa, lub soki biegną jasne, gdy mięso jest Przekłute nożem.
Wyjmij garnek z piekarnika, użyj łyżki, aby odstawić nadmiar tłuszczu z kurczaka, który wytworzył się podczas gotowania.
Przed podaniem posyp kurczaka świeżo zmielonym czarnym pieprzem.