Kurczak maślano-miodowy
Kurczak z maślanką i miodem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz SOS romesco, pesto z orzechów pekan lub obrane ze skóry i bez kości udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Maślanka Ranczo Kurczak Kabobs, Kabobs Z Kurczaka Miodowo-Cytrusowego, oraz Miód Rozmaryn Kurczak Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 3 składniki w dużej misce, aż będzie gładka; trzepaczka w maślance, dalej 3 składniki, i 2 łyżeczki. sól do wymieszania.
Umieścić mieszaninę maślanki i kurczaka w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; zamknąć i schłodzić 3 godziny.
W międzyczasie moczyć drewniane szaszłyki w wodzie 30 minut. (Pomiń, jeśli używasz metalowych szaszłyków.)
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Wątek kurczaka na szaszłyki, pozostawiając 1/8-calowy odstęp między kawałkami; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. sól.
Grill kabobs, przykryte pokrywą Grilla, 6 do 8 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia kurczaka.
Podawać z połówkami cytryny i pieczonym Pesto pekan lub sosem Romesco.