Kurczak Marynowany Po Włosku

Przepis włoski marynowany kurczak jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka sos sałatkowy, olej roślinny, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 52 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoski Marynowany Kurczak Z Grilla, Włoski marynowany kurczak z czerwonymi ziemniakami, oraz Włoski marynowany Grillowany kurczak z cukinią.
Instrukcje
Umieść kurczaka w nieporowatej szklanej misce lub misce. Widelcem wyłuskać kilka dziur w piersiach; doprawić solą i pieprzem do smaku i przykryć sosem sałatkowym. Wrzucić do herbu, przykryć naczynie i przechowywać w lodówce marynować przez 2 godziny.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Usuń kurczaka z marynaty (odrzucenie pozostałej marynaty) i saute w patelni przez 4 do 5 minut z każdej strony, lub aż gotowane przez i soki uruchomić jasne.