Kurczak Marsala
Kurczak Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Anielskie włosy, włoską bułkę tartą, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Kurczak Marsala, oraz Kurczak Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w 1 szklance miarki, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Połączyć bułkę tartą, ser, i czosnek w proszku w płytkim naczyniu; dobrze wymieszać trzepaczką. Dredge kurczaka w mieszaninie bułki tartej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Mikstura wina mikrofalowego w wysokiej 30 sekund lub do lekko grubego, mieszając raz. Ułóż kurczaka na makaronie; wierzch z sosem.