Kurczak Marsala
Kurczak Marsalan jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 124 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Kurczak Marsala, oraz Kurczak Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Między arkuszami folii lub papieru woskowanego spłaszcz każdą pierś kurczaka do grubości 1/4 cala. W płytkim naczyniu wymieszać mąkę, sól i pieprz. Kurczak zalać mieszanką mąki; wytrząsnąć nadmiar mąki.
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Czosnek, pieczarki i pietruszkę gotować w oleju 5 minut, często mieszając.
Dodaj kurczaka na patelni. Gotować około 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Dodaj wino. Gotować 8 do 10 minut lub aż kurczak nie jest już różowy w środku.