Kurczak marokański z zielonymi oliwkami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koncentratu soku pomarańczowego, cebula, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokański Kurczak Z Zielonymi Oliwkami I Karczochami, Kurczak marokański z zielonymi oliwkami i cytryną, oraz Kurczak Marokański Z Zielonymi Oliwkami I Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników; rub kurczaka z mieszanką przypraw.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać kurczaka. Gotować 2 protokół z każdej strony, i odstawić.
Na patelni rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.
Dodać pokrojoną cebulę i gotować przez 8 minut lub aż złoty. Wymieszać bulion z kurczaka, koncentrat soku pomarańczowego i oliwki; doprowadzić do wrzenia. Powrót kurczaka na patelnię; zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 15 minut lub aż kurczak jest gotowy.