Kurczak marokański i kuskus pełnoziarnisty
Kurczak marokański i kuskus pełnoziarnisty wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka liści laurowych, rosół z kurczaka, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Kuskus Z Kurczaka Po Marokańsku, Kurczak marokański z kuskusem, oraz Kurczak marokański z kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu i gotować cebulę do miękkości.
Wymieszać z liśćmi laurowymi, goździkami, cynamonem, kurkumą i pieprzem cayenne.
Umieścić kurczaka w garnku, i gotować, aż dobrze rumiane.
Wlać fasolę garbanzo, pomidory i bulion do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 25 minut.
Marchew i cukinię wymieszać w garnku. Doprawić solą. Kontynuuj gotowanie 10 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Podawać gulasz na gotowanym kuskusie.