Kurczak Lorraine Wallace i nerkowce w filiżankach do sałaty

Kurczak Lorraine Wallace i nerkowce w filiżankach sałaty to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu sojowego, miodu z kwiatu pomarańczy, mielonego kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak sezamowy Lorraine Wallace, Letni kurczak Lorraine Wallace, oraz Szybkie Quiche z kurczakiem i warzywami Lorraine Wallace.
Instrukcje
W małej misce, ubić razem sos sojowy i miód i odstawić.
Na dużej patelni na średnim ogniu, ogrzać olej.
Dodać zmielonego kurczaka, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając, aby rozbić mięso, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać czosnek, imbir i brązowy cukier.
Dodaj szalotki i gotować przez 2 protokół więcej.
Wymieszać w kasztany wodne i mieszankę sojowo-miodową i nadal gotować, aż kurczak jest gotowane przez, o 3 protokół więcej.
Kurczaka przełożyć do miski i posypać nerkowcami.
Umieść liście sałaty na talerzu obok miski kurczaka i pozwól gościom wypełnić własne liście sałaty.