Kurczak, Linguisa i zupa jarzynowa

Kurczak, Linguisa i zupa jarzynowa
Kurczak, Linguisa i zupa jarzynowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kości, skórki cytryny, liści mięty, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Zupa z kurczaka i warzyw, Zupa Jarzynowa Z Kurczaka, oraz Zupa Jarzynowa Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka opłukać i pokroić w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Pokroić linguisa na 1/2-calowe plastry.
3
W szybkowarze 6-quart na dużym ogniu, mieszać linguisa aż lekko zbrązowieje, o 5 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wyrzucić z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj cebulę, marchew i seler. Mieszać od czasu do czasu, aż cebula kuleje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodaj bulion, kurczaka, linguisa z sokami, pomidory, kapusta, i skórki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
7
Uszczelnienie kuchenki. Zgodnie z instrukcjami producenta, doprowadzić do maksymalnego ciśnienia (15 lb.); dostosuj ciepło, aby ustabilizować szybkość gotowania. Gotować 10 minut. Szybko zwolnij ciśnienie, płynąc zimną wodą przez patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Otwórz patelnię, dodaj groszek, sok z cytryny i miętę. Mieszaj od czasu do czasu na dużym ogniu, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn