Kurczak lekki Korma
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj lekkiego kurczaka Korman. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Ten przepis jest lubiany przez 180 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej roślinny, cebulę, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak lekki Korma, Korma warzywna, jak zrobić Korma warzywna, oraz Kurczak Korma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Imbir, czosnek i cebulę ugotować na dużej patelni z olejem, aż zmiękną. Wskazówka w kurczaka iCook aż lekko rumiane, o 5 min, thenadd in garam masala i gotować przez 1 min dalej.
Zalać bulionem i dusić przez 10 mintil kurczak jest gotowane przez.
Wymieszaj ze sobą fromage frais i zmielone migdały. Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z fromage fraismixture.
Posypać pokrojonymi migdałami, udekorować kolendrą i podawać z gotowanym ryżem, chapatisor zwykły chleb naan.