Kurczak Kabob
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Kabob. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 133 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś bambusowe szaszłyki, sól, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kurczak Kabob, Sałatka Z Kabobem Z Kurczakiem, oraz Kurczak Kabob Dippers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szaszłyki moczyć w wodzie przez 30 minut. W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torebce do przechowywania żywności, wymieszaj cebulę, czosnek, pietruszkę, paprykę, płatki pieprzu, kminek, sól, 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z cytryny.
Dodać kurczaka; obracając się do Płaszcz z marynatą. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce, obracając kurczaka od czasu do czasu, co najmniej 1 godzinę do marynowania.
Grill gazowy lub węglowy. Kawałki kurczaka i papryki nitki na szaszłyki.
Umieść kabobs na grillu na średnim ogniu. Gotować 9 do 11 minut, obracając od czasu do czasu; szczotkowanie z pozostałymi 2 łyżkami oleju, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.