Kurczak Jerk Neely

Kurczak Jerk Neely
Przepis Neely ' s Jerk Chicken może zaspokoić pragnienie Ameryki Środkowej w około 2 godziny i 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 251 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sól koszerna i pieprz, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Neely ' s Chicken and Dumplings, Sałatka taco z kurczakiem Neely, oraz Neely Family Spicy Fried Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać wszystkie składniki marynaty razem w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Umieść kurczaka w naczyniu zapiekanki 13 na 9 cali i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Przykryć kurczaka marynatą jerk i wrzucić do herbu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny dla smaków do stopienia. Jeśli masz czas, najlepiej pozwolić marynować kurczaka na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Lekko posmarować tarki, aby kurczak i marynata nie sklejały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjmij kurczaka z marynaty pozwalając nadmiar kapać i ułóż je na grillu. Przykryj grilla i grilluj, aż kurczak będzie w pełni ugotowany, a marynata jerk poczerniała i karmelizowała w miejscach, około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przełożyć kurczaka na półmisek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn