Kurczak Imbirowo-Orzechowy-Okłady Sałatkowe
Need a dairy free main course? Imbir-Peanut Chicken-Sałatka okłady może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną paprykę, paprykę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak Imbirowo-Orzechowy-Okłady Sałatkowe, Imbirowy kurczak i sos orzechowy Wraps, oraz Sałata z kurczaka orzechowego z sosem imbirowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować przez 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni; ostudzić. Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Umieść kurczaka, ogórek i paprykę w dużej misce.
Cukier, imbir, sok z limonki, sos sojowy, sól, czerwony pieprz i czosnek przerabiamy w blenderze na gładką masę.
Dodać masło orzechowe i wodę; zmiksować.
Połączyć masło orzechowe i mieszanki kurczaka; wymieszać.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki kurczaka i 1/2 szklanki sałaty na każdej tortilli; zwinąć.