Kurczak i spaghetti z bruschettą
Kurczak i spaghetti z bruschettą wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 45 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 666 kalorii . Za 2,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka spaghetti, parmezanu, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 73% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Pikantne Radicchio i Prosciutto Crostini polane słodkim syropem Sapa , sałatka z awokado i pomidorów z grillowanymi krewetkami oraz plastry ziemniaków z Baby Brie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej brojler. Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odpływ. Rozbij piersi z kurczaka tłuczkiem do mięsa na głębokość 1/2 cala. grubość.
Posypać pieprzem. Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem kuchennym smaż kurczaka na średnim ogniu przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż przestanie być różowy.
Przenieść do formy do pieczenia o powierzchni 8 cali kwadratowych. Połóż łyżkę bruschetty na kurczaku; posypać serami. Podpiekaj 3-4 cale od ognia 5-6 minut lub do momentu, aż ser stanie się złotobrązowy.