Kurczak i Ravioli Carbonara
Kurczak i ravioli Carbonara może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, piersi z kurczaka, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak i Ravioli Carbonara, Kurczak i Ravioli Carbonara, oraz Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni 10-calowej, opatrunek ciepła na dużym ogniu. Gotować kurczaka w sosie 2 do 4 minut, obracając od czasu do czasu, aż brązowy.
Dodaj bulion i ravioli na patelni.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Gotować odkryte około 4 minut lub aż ravioli są miękkie i prawie cały bulion odparował.
Wymieszać w pół na pół; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut lub aż sos będzie gorący i pożądana konsystencja (gotować dłużej na grubszy SOS).
Posypać boczkiem, serem i pietruszką.