Kurczak i pierogi wolnoopalacz

Kurczak i pierogi wolnoopalacz
Kurczak Wolnowar i pierogi może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 422 kalorie, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kurczak i pierogi wolnoopalacz, Kurczak i pierogi wolnoopalacz, oraz Kurczak i pierogi wolnoopalacz.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka, masło, zupę i cebulę w powolnej kuchence i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
CebulaCebula
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować przez 5 do 6 godzin na wysokości. Około 30 minut przed podaniem umieść rozdarte ciasto biszkoptowe w wolnej kuchence. Gotować, aż ciasto nie będzie już surowe w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn