Kurczak I Pierogi Wolno Gotowane
Wolnogotowany kurczak i pierogi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1909 kalorie, 144g białka, oraz 60 g tłuszczu. Na 9,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, groszek, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz wieprzowy wolno gotowany z kluskami, Powoli Gotowany Kurczak Santa Fe, oraz Kurczak z grilla na wolnym ogniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w powolnej kuchence spryskanej sprayem do gotowania.
Dodać bulion, marchew, seler i cebulę; wymieszać. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 3-1/2 godzin).
Dodać groszek i serek topiony; mieszać, aż serek topi się całkowicie i sos jest dobrze wymieszane.
Wymieszać jajka, farsz wymieszać i gorącą wodę do wymieszania; upuść w heaping 2-łyżki. porcje na mieszance z kurczaka.
Gotować, pod przykryciem, na wysokości 30 min. Delikatnie obrócić pierogi; gotować pod przykryciem, 15 min.