Kurczak i pierogi I

Kurczak i pierogi I
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka i pierogów. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 28g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, jajka, kurczak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak i pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą i dodaj całego kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Dusić do miękkości, około 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Kurczaka wyjąć z bulionu i odstawić do ostygnięcia. Rosół rezerwowy. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości; pokrój na kawałki wielkości kęsa. Wyrzucić skórę i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
BulionBulion
3
W średniej misce wymieszaj mąkę i sól. Rozbij jedno jajko na mąkę i wymieszaj widelcem do sztywności. Kontynuuj dodawanie jaj pojedynczo, aż wszystkie zostaną włączone. Ciasto powinno być bardzo sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Dodać kostki bulionowe; mieszać do rozpuszczenia kostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
6
Używając widelca i noża, podnieś ciasto na widelcu. Przytrzymaj wrzący bulion i odetnij małe kawałki na bulion, aż całe ciasto zostanie użyte. Wymieszać, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Dodać mięso z kurczaka i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z KurczakaMięso Z Kurczaka
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn