Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, brojlerów-Frytkownica, chablis i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczaka), oraz Kurczak i pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kurczaka posypać tymiankiem, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować w 2 łyżkach gorącego oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 8 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron. Wymieszać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce gorącego oleju na patelni na średnim ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj czosnek; saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Margarynę roztopić w holenderskim piekarniku na małym ogniu; dodać 1/4 szklanki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Dodaj zarezerwowaną mieszaninę bulionu; gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie lekko zagęszczona i bąbelkowa. Wymieszać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Bulion
7
Dodać mieszaninę kurczaka i cebuli do mieszaniny bulionu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
Cebula
8
Połączyć 1 1/3 szklanki mąki, proszek do pieczenia, a pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; pokroić w blenderze do ciasta, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Skracanie
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodać mleko; wymieszać widelcem do momentu zwilżenia suchych składników. Upuść ciasto przez duże łyżki do wrzącej mieszaniny bulionu; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż pierogi są gotowe.