Kurczak i mięta Coleslaw Wraps
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kurczaka i mięty Coleslaw Wraps spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.77 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 440 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, połówki piersi kurczaka, Poblano chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Coleslaw Chicken Wraps, Kurczak Coleslaw Wraps, oraz Pikantne okłady z dorsza z surówką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; podsmażyć 4 1/2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka na deskę do krojenia i pokroić w cienkie paski.
Połącz sok, imbir, cukier i czerwoną paprykę w dużej misce.
Dodaj paski kurczaka, coleslaw, mięta, i chile, podrzucając dobrze płaszcz. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podzielić mieszaninę kurczaka równomiernie między tortille; zwinąć.
Każdą zwiniętą tortillę przeciąć na pół w poprzek.