Kurczak i kukurydza Lato Chowder
Letni zupa z kurczaka i kukurydzy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 437 kalorii, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, limonki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Kurczak i kukurydza Lato Chowder, Letnia Zupa Kukurydziana, oraz Letnia Zupa Kukurydziana.
Instrukcje
W dużym, ciężkim garnku na średnim ogniu gotuj boczek, aż tłuszcz się rozpadnie i mięso zacznie brązowieć.
Dodać cebulę, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Posypać mąką i gotować, mieszając, aż mąka pachnie gotowane (należy uzyskać powiew pieczone piecrust), ale nie zaczął brązowieć, o 3 protokół.
Dodać ziemniaki i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać mieszankę dusić i gotować, aż ziemniaki są ledwo miękkie, o 5 protokół.
Dodać kurczaka i kukurydzę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i wymieszać śmietanę do smaku.
Podawać w miseczkach do zupy, przyozdobione pomidorami, awokado, kolendrą, tryskaczem lub dwoma sokiem z limonki i pieprzem do smaku.