Kurczak Grzybowo-Ziołowy
Jeśli chcesz dodać więcej jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepisy do pudełka z przepisami, kurczak Grzybowo-ziołowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 225 kalorii, 38g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, majeranku, pre pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Kurczak Grzybowo-Ziołowy, Kurczak z grzybami i ziołami, oraz Kurczak Z Grzybami I Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między arkuszami 2 folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1 / 3 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Kurczaka posypać równomiernie solą i 1/4 łyżeczki pieprzu; zalać sprayem do gotowania.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Podczas gdy kurczak gotuje, szalotki pokroić pionowo w cienkie plasterki.
Wyjąć kurczaka z patelni. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać grzyby i szalotki na patelni; płaszcz warzywa z gotowania sprayu. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z sherry i majerankiem. Powrót kurczaka na patelnię; przykryć i gotować 3 do 4 minut lub aż grzyby będą miękkie i kurczak jest gotowy.
Przełożyć kurczaka na talerz.
Polać kurczakiem mieszaninę grzybową; w razie potrzeby posypać świeżo zmielonym pieprzem.