Kurczak Gotowany Pod Ciśnieniem
Gotowany pod ciśnieniem kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Mieszanka kurzych łapek, pietruszki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak w szybkowarze, Pressure gotowany kurczak Posole z awokado Tomatillo Salsa, oraz Szybki, Bogaty Wywar Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie części kurczaka umyć pod zimną wodą.
Umieścić w szybkowarze 6-do 8-quart z 8 szklankami wody. Powoli doprowadzić do prawie wrzenia, odtłuszczając szumowiny, gdy unosi się na powierzchnię. Gdy woda jest czysta i wolna od szumowiny, dodaj pozostałe składniki.
Umieścić regulator ciśnienia mocno na rurze odpowietrzającej. Kiedy regulator ciśnienia zaczyna delikatnie kołysać, rozpocznij czas. Gotuj przez 30 minut z regulatorem ciśnienia, kołysając - powoli i stale lub postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dla swojej kuchenki.
Pozwól, aby ciśnienie stopniowo spadało z pokrywką na miejscu, aż cała para opuści kuchenkę. Nie umieszczaj kuchenki pod zimną bieżącą wodą, aby zmniejszyć ciśnienie. Postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów, chłodzenie. Schłodzić wywar do temperatury pokojowej, następnie przecedzić przez kilka warstw gazy. Wyrzucić warzywa, ale zachować części kurczaka i żołądki do innego użytku. Przechowywać w lodówce na noc dla łatwego usuwania nadmiaru tłuszczu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;