Kurczak Frittata z salsą pomidorową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj frittaty z kurczaka z Salsanem pomidorowym. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 265 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka jaj, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowe Suszone Pomidory I Kurczak Frittata, Kurczak z Chorizo i salsą pomidorową, oraz Grillowany kurczak z Tomatillo-Salsa pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, miejsce pomidory, chili, czerwona cebula i kolendra; posypać 1/2 łyżeczki soli.
Dodać sok z limonki; dobrze wymieszać. Smak; w razie potrzeby dodać dodatkową sól. Odstawić do posłużenia jako polewa.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W dużej patelni żaroodpornej rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać zieloną cebulę i paprykę; gotować 4 protokół.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
W dużej misce, ubić jajka, mleko, 1 łyżeczka soli i pieprzu.
Wlać mieszaninę jaj równomiernie na mieszaninę warzyw na patelni.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 30 do 35 minut lub do góry jest jasnobrązowy, jaja są twarde, a temperatura wewnętrzna osiąga 74°.
Frittata z kurczaka pokroić w kliny.
Podawać z plasterkami awokado; top Z Pico de Gallo.