Kurczak Fricassee
Kurczak Fricassee jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 272 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 40 minut. Jeśli masz zieloną cebulę, cebulę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Kurczak Fricassee, Kurczak Fricassee, oraz Kurczak Fricassee z morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Saute kurczaka i kiełbasy na dużej patelni przez 4 do 5 protokół.
Usuń mięso z patelni, dodaj zieloną cebulę i cebulę i podsmażyć, aż będzie miękkie. Odstawić.
Aby Roux: w małym rondlu wymieszać olej i mąkę na małym ogniu; gotować, aż kolor będzie Karmel i mieszaninę zmniejsza się do 1 szklanki zasmażki. Odstawić.
Włóż wodę do dużego garnka.
Dodaj kurczaka, kiełbasę, mieszankę cebuli, seler, przyprawy, pieprz cayenne, sól, mielony czarny pieprz i czosnek. Doprowadzić wszystko do wrzenia i gotować przez 20 minut.
Dodać 1/2 szklanki zasmażki i wymieszać; mieszanina powinna mieć konsystencję zupy. W razie potrzeby dodaj pozostałą 1/2 szklanki zasmażki.
Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Podawać na gorąco na ryżu, w razie potrzeby.