Kurczak francuski w sosie octowym z polentą z dodatkiem pieprzu
Przepis Francuski kurczak w sosie octu z Polentanem z dodatkiem pieprzu jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brązowy cukier, wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak francuski w sosie Oct, Kurczak Rotisserie z sosem z octu pieprzowego, oraz Polentan i warzywa z pieczonym sosem z czerwonej papryki.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę; gotować 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać kurczaka; smażyć z każdej strony 3 minut lub aż rumiane.
W średniej misce połączyć Wino i kolejne 8 składników (wino przez czarny pieprz); dobrze wymieszać.
Dodaj mieszaninę wina do mieszaniny kurczaka; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Podawać z polentą z dodatkiem pieprzu.
Dekoruj gałązkami estragonu, w razie potrzeby.