Kurczak Francese i jajko Tagliatelle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kurczaka Francese i jaj Tagliatelle spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz evoo, jajka, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Francese, Kurczak Francese, oraz Kurczak Francese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej talerz do serwowania w piekarniku 250 stopni F.
Natkę pietruszki, anchois i czosnek ułożyć na desce do krojenia i drobno posiekać.
Wymieszać ze skórką cytrynową.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, aż al dente.
W międzyczasie pokrój piersi kurczaka i otwórz je jak książkę. Funt do bardzo cienkich kotletów, 1/8 do 1/4-cala grubości.
Kurczaka posypać solą i pieprzem z obu stron, następnie zagotować w mące do obtarcia. Jajka ubić w płytkim naczyniu z odrobiną wody.
Podgrzać 2 łyżki EVOO i 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim lub średnim ogniu. Dip 2 kawałki kurczaka w jajku do Płaszcz, następnie saute aż gotowane przez, O 2 protokół na stronie.
Przełożyć na ciepły talerz.
Dodaj 1 łyżka masła do patelni i gotować pozostałe kawałki kurczaka.
Dodaj rosół z kurczaka, Wino i sok z cytryny na patelni i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszona.
Dodaj pozostałe 3 łyżki masła i mieszaj, aż się stopią.
Dodać kurczaka do sosu, obracając go do płaszcza, a następnie powrócić kurczaka do półmiska.
Do sosu dodać połowę natki pietruszki-anchois gremolata, następnie dodać makaron i wymieszać przez 1 do 2 minut.
Udekoruj kurczaka pozostałą gremolatą i podawaj razem z makaronem.