Kurczak faszerowany z rozmarynem Polenta
Nadziewany Kurczak z rozmarynem Polentan jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sok z cytryny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Nadziewany Rozmarynem, Nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym, oraz Rozmaryn-Parmezan Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę. olej na dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu.
Dodaj cebulę, grzyby, i czosnek i gotować, mieszając, aż zmiękną i zaczyna brązowieć, 4 protokół.
Dodaj sok z cytryny, szpinak i 1/4 łyżeczki. sól; gotować, aż lekko zwiędnie, 4 protokół.
Przełożyć do małej miski.
Przynieś 4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki. sól do wrzenia. Przykryć; wyłączyć ogrzewanie. W międzyczasie pokrój pierś z kurczaka z boku, zatrzymując się w połowie; rozłóż, aby leżeć płasko.
Umieścić każdy pomiędzy 2 kawałki folii i, z młotkiem lub rondel mały, Funt aż 1/4 do 1/2 cala. gruby.
Na patelni ugotuj kurczaka w 2 partiach, 1 łyżka. olej na partię, aż do brązowego z 1 strony.
Posypać 1/4 łyżeczki. sól i przenieść, niegotowane strony do góry, do deski do krojenia. Miarka 1/4 szklanki mieszanki szpinaku na połowę każdej piersi, a następnie top plastrem sera. Złóż kurczaka nad nadzieniem jak skorupa taco; naciśnij, aby zamknąć.
Powrót kurczaka na patelnię (z sokami) i piec, aż gotowane przez i ser topi się, 10 minut.
Tymczasem, powrót wody do wrzenia.
Dodaj polentę i gotuj, stale mieszając, aż zmiękną, 10 minut. Wymieszać z masłem i rozmarynem. Podziel polentę na 4 talerze i na wierzch każdej z nich polentę z piersi kurczaka. Łyżka bulionu nad kurczakiem.