Nadziewany Kurczak z rozmarynem Polentan jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sok z cytryny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Nadziewany Rozmarynem, Nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym, oraz Rozmaryn-Parmezan Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać 1 łyżkę. olej na dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj cebulę, grzyby, i czosnek i gotować, mieszając, aż zmiękną i zaczyna brązowieć, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj sok z cytryny, szpinak i 1/4 łyżeczki. sól; gotować, aż lekko zwiędnie, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sól Do Obramowania Szkła
5
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przynieś 4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki. sól do wrzenia. Przykryć; wyłączyć ogrzewanie. W międzyczasie pokrój pierś z kurczaka z boku, zatrzymując się w połowie; rozłóż, aby leżeć płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
7
Umieścić każdy pomiędzy 2 kawałki folii i, z młotkiem lub rondel mały, Funt aż 1/4 do 1/2 cala. gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Na patelni ugotuj kurczaka w 2 partiach, 1 łyżka. olej na partię, aż do brązowego z 1 strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Posypać 1/4 łyżeczki. sól i przenieść, niegotowane strony do góry, do deski do krojenia. Miarka 1/4 szklanki mieszanki szpinaku na połowę każdej piersi, a następnie top plastrem sera. Złóż kurczaka nad nadzieniem jak skorupa taco; naciśnij, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
10
Powrót kurczaka na patelnię (z sokami) i piec, aż gotowane przez i ser topi się, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
11
Odstawić 5 minut.
12
Tymczasem, powrót wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
13
Dodaj polentę i gotuj, stale mieszając, aż zmiękną, 10 minut. Wymieszać z masłem i rozmarynem. Podziel polentę na 4 talerze i na wierzch każdej z nich polentę z piersi kurczaka. Łyżka bulionu nad kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą