Kurczak faszerowany szpinakiem i fetą

Kurczak faszerowany szpinakiem i fetą
Kurczak nadziewany szpinakiem i fetą to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 159 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 284 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzeszki sosnowe, szpinak, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kurczak faszerowany szpinakiem i fetą, Kurczak Faszerowany Szpinakiem I Fetą, oraz Kurczak Faszerowany Szpinakiem I Fetą.

Instrukcje

1
Poluzuj skórę z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Szpinak odsączyć na sicie i wycisnąć jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wymieszaj z fetą i odrobiną czarnego pieprzu, następnie nadziewaj mięso i skórę kurczaka, wygładzając skórę z powrotem nad farszem. Kurczaka doprawić odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
4
Rozgrzać olej na patelni z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać kurczaka, skórkę w dół i smażyć, aż skóra będzie rumiana. Obrócić i ugotować z drugiej strony, następnie dodać orzeszki piniowe i smażyć, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Dodaj 6 łyżek wody, następnie przykryj przez 15-20 minut, aż kurczak się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn