Kurczak faszerowany szpinakiem, fetą i orzeszkami piniowymi
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Kurczak nadziewany szpinakiem, fetą i orzeszkami piniowymi może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 40g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak faszerowany szpinakiem, fetą i orzeszkami piniowymi, Kurczak ze szpinakiem, Fetanem i orzeszkami piniowymi, oraz Szpinak Z Fetą I Orzeszkami Piniowymi.
Instrukcje
Podgrzej dużą patelnię odporną na przywieranie na średnim ogniu.
Dodaj szpinak na patelnię; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie, stale podrzucając.
Szpinak umieścić w durszlaku; naciśnij, aż ledwo wilgotne. Wytrzyj patelnię do czysta.
Połącz szpinak, ser, orzechy, tymianek, sok i czosnek.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff 3 łyżki nadzienia do każdej kieszeni. Uszczelnienie drewnianymi kostkami.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 3 protokół z każdej strony lub do brązowego.
Dodać bulion i przykryć patelnię.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec w 350 przez 15 minut lub do końca.