Kurczak Faszerowany Kozim Serem
Kurczak faszerowany kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,63 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej z orzechów włoskich, ząbek czosnku, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Faszerowany Kozim Serem, Kurczak Faszerowany Kozim Serem, oraz Kozi ser-Burger faszerowany pikantnym kozim serem-SOS ogórkowy.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na talerzu ciasta i tosty przez 6 minut, aż pachną.
Ostudzić, a następnie posiekać.
W małej misce rozgnieść kozi ser ze skórką z cytryny, czosnkiem i połową orzechów włoskich; doprawić solą i pieprzem. Za pomocą małego noża wytnij kieszeń z boku każdej piersi kurczaka; utrzymuj otwór kieszeni tak mały, jak to możliwe. Napełnij miksturą piersi z kurczaka i delikatnie naciśnij, aby je spłaszczyć.
W dużej patelni żaroodpornej, podgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk. Przyprawić kurczaka solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane, o 6 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz kurczaka przez 5 minut.
Przełożyć piersi z kurczaka na talerz i ogrzać.
Dodaj sok z cytryny i czas na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki przyklejone do patelni. Dusić przez 3 minuty. Wymieszać olej z orzechów włoskich, natkę pietruszki i pozostałe posiekane orzechy włoskie.
Przełożyć piersi kurczaka na talerze, na wierzch polać sosem orzechowym i podawać.