Kurczak Faszerowany

Faszerowany kurczak to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 2. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Jeśli masz seler, olej roślinny, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, oraz Piersi z kurczaka nadziewane Prosciutto i serem Gruyère (Kurczak Cordon Bleu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko oil grill i rozgrzać do średniej wysokości.
Na małej patelni podgrzej olej roślinny.
Podsmażyć cebulę i seler do miękkości. Wymieszać z gorącym sosem i musztardą i wszystko razem wymieszać.
Pokroić kieszenie w piersi kurczaka i nadziewać mieszanką cebuli.
Saute kurczaka na patelni 2 do 3 minut z każdej strony, aż lekko rumiane.
Wyjąć z patelni i grillować na średnim ogniu przez 10 do 15 minut z każdej strony, lub aż soki uruchomić jasne.
Podawać z pozostałą ilością mieszanki cebuli jako sos / polewa.