Kurczak estragonowy z kremem anchois
Kurczak estragonowy z kremem anchois jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 20g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, estragon, pałeczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dziś Kolacja: dorsz z estragonem-bułka tarta z anchois, Kurczak Z Estragonem, oraz Kurczak W Sosie Śmietanowym Estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić piersi kurczaka w kostkę 1 cal.
Umieścić w torebce Ziploc i dodać resztę składników. Zamknij i pozostaw marynatę w lodówce przez co najmniej godzinę.
Włącz piekarnik do pieczenia i szaszłyki kostki na pałeczkach. Jeśli pałeczki nie są lakierowane, umieść je w wodzie na godzinę przed użyciem, aby nie char w piekarniku.
Grilluj szaszłyki w górnej części piekarnika przez około 12 minut lub do całkowitego ugotowania. Odwróć się po połowie czasu.
Oliwę rozgrzać w małym rondlu.
Dodać filety z sardeli i mieszać, aż się stopią.
Zdjąć rondel z ognia i dodać resztę składników. Sól i pieprz do smaku.
Dodaj więcej soku z cytryny, jeśli chcesz.
Szaszłyki można podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno.
SOS smakuje lepiej, im dłużej wchłania smaki, dzięki czemu można go łatwo przygotować dzień wcześniej. To samo dotyczy marynowanych szaszłyków. Przygotuj i marynuj dzień wcześniej i po prostu grilluj przed przyjazdem Gości.
Jeśli masz dostęp do grilla, to oczywiście, że dodaje smaku. Nie zapomnij wcześniej namoczyć nonlacquered szaszłyki, aby nie zapaliły się.
Z Perfect Parties Autor: Linnea Johansson, październik 200