Kurczak Enchilada Dip
Kurczak Enchilada Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 35 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 126 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka twarogu, papryka chile, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Kurczak Enchilada Dip, Dip Z Kurczaka Buffalo, oraz Chicken Chili Dip Serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połówki piersi kurczaka umieścić na średniej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 minut, lub aż Nie różowy.
Zdjąć z ognia, ostudzić i zniszczyć.
Miejsce rozdrobnione kurczaka w średniej misce, i wymieszać w twarogu, majonez, ser Cheddar, zielona papryka chile i papryka jalapeno.
Przenieść mieszaninę kurczaka do średniego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub aż krawędzie będą złociste.