Kurczak Duszony W Piwie

Kurczak Duszony W Piwie
Kurczak duszony w piwie to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz kurczaka, bekon z applewood, piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciemne piwo, można śledzić to danie główne z Lody Piwne Orzechowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Duszony W Piwie, Kurczak Duszony W Piwie, oraz Kurczak Duszony W Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W holenderskim piekarniku, gotować boczek, aż ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Wyjmij boczek na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć i kruszyć po ostygnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Kurczaka osuszyć i doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem. Podsmaż kurczaka ze wszystkich stron na patelni z wytopionym tłuszczem boczku, aż Na Zewnątrz będzie brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjmij kurczaka na talerz i dodaj koper włoski na patelnię. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, i saute aż karmelizowane i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj trochę wody, jeśli Koper zacznie się palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Wlać piwo i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Nestle kurczaka i wszystkie soki spoczynkowe, od strony piersi w dół, w koprze i piwie. Przykryć i przenieść patelnię do piekarnika. Piecz przez 35 do 45 minut, przewracając kurczaka po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wyjmij patelnię z piekarnika i umieść na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Kawałki kurczaka wyjąć na rozgrzany półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
11
Dodać ocet do sosu i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć do grubszej konsystencji, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
12
Polać sosem kawałki kurczaka, top z pokruszonym boczkiem i podawać natychmiast. Jeśli chcesz gładszy sos, po prostu przecedzić sos po jego zmniejszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn