Kurczak Duszony Piwem

Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Duszony kurczak z piwem może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 21g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 11 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką cebulę kopru włoskiego, kurczaka, piwo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet jabłkowy, możesz śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 43%. Podobne przepisy są Kurczak Duszony Piwem, Kurczak Duszony Piwem, oraz Kurczak Duszony Piwem.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W holenderskim piekarniku gotujemy boczek, aż będzie ładny i chrupiący.
Boczek wyjąć na papierową płytkę wyłożoną ręcznikiem, aby odcedzić i pokruszyć po ostudzeniu.
Pokrój kurczaka na sucho i dopraw ze wszystkich stron solą i pieprzem. Kurczaka ze wszystkich stron podsmażyć na patelni z wytłoczonym tłuszczem boczkowym, aż Na Zewnątrz będzie brązowy i chrupiący.
Kurczaka wyjąć na talerz i dodać koper włoski do patelni. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, i smażyć aż karmelizowane i miękkie, około 10 minut.
Dodaj trochę wody, jeśli Koper zacznie się palić.
Wlej piwo i przynieś na wolnym ogniu. Zagnieść kurczaka i wszystkie soki spoczynkowe, od strony piersi w dół, w koprze i piwie. Przykryć i przełożyć patelnię do piekarnika. Piecz przez 35 do 45 minut, odwracając kurczaka po 20 minutach.
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na małym ogniu.
Kawałki kurczaka wyjąć na rozgrzany talerz.
Dodać ocet do sosu i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć do grubszej konsystencji, około 5 minut.
Na kawałki kurczaka polać sosem, ułożyć pokruszonym boczkiem i podawać od razu. Jeśli chcesz gładszego sosu, po prostu odcedź sos po jego zmniejszeniu.