Kurczak Czerwony Curry Stir-Fry z zieloną fasolką
Przepis Chicken Red Curry Stir-Fry z zieloną fasolką może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 15 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 2 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 620 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu rybnego, piersi z kurczaka, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowym wok lub patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać pastę curry i gotować, stale mieszając i naciskając pastę curry na dnie patelni, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj fasolkę szparagową i zwiększ do wysokiej. Gotować, mieszając i podrzucając stale, aż fasola dopiero zaczynają się włączyć przetargu-chrupiące, o 1 minutę.
Dodaj kurczaka, 2 łyżeczki sosu rybnego, cukier i sos ostrygowy. Wymieszać, aby połączyć.
Gotować, aż fasola będzie miękka-chrupiące i kurczak jest ledwo gotowane przez, o 1 minutę dłużej. Smak sosu i dodać więcej sosu rybnego w razie potrzeby. Cienkie z wodą, aż sos ledwo pokrywa wszystkie mięso i warzywa, ale nie jest soupy.
Przełożyć na półmisek i podawać.