Kurczak cytrynowy III

Kurczak cytrynowy III
Lemon Chicken III może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cytryny, mąki, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Masło Cytrynowy kurczak i kurczak z ziołami cytrynowymi, Lemon Chicken Scallopini with Lemon Garlic Cream Sauce, oraz

Instrukcje

1
Połącz kurczaka i sok z cytryny w dużej plastikowej torebce zamykanej. Wycisnąć powietrze i uszczelnić poduszkę. Przechowywać w lodówce marynować na noc, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wyjąć kurczaka z marynaty, rezerwując 2 łyżki marynaty i wyrzucając resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
3
Wymieszaj mąkę, sól, paprykę i pieprz w dużej plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Dodaj piersi kurczaka pojedynczo, zapieczętuj torebkę i wstrząśnij, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kurczaka, aż dobrze rumiane, o 10 do 15 protokół. Ułóż rumianego kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i posyp brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Bulion wymieszać z marynatą i polać kurczakiem. Wierzch każdej piersi plasterkiem cytryny i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulionBulion
CytrynaCytryna
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 20 do 30 minut, lub do czasu ugotowania (soki uruchomić jasne) i miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn