Kurczak Cytrynowo-Rozmarynowy
Kurczak cytrynowo-rozmarynowy wymaga około 4 godziny i 49 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 85g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1061 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Idź do sklepu i odebrać masło, rozmaryn, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Rosemary Lemon Kurczak, Kurczak Cytrynowy Rozmaryn, oraz Kurczak Cytrynowy Rozmaryn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę cytryny i umieścić wewnątrz jamy kurczaka wraz z rozmarynem, czosnkiem i 2 łyżki. masło. Skrzydła złożyć pod kurczakiem i związać nogi sznurkiem.
Umieść kurczaka, pierś do góry, na małym stojaku wewnątrz wolnej kuchenki. Gotować na wysokościach, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do uda rejestry 82°, 4 do 4 1/2 godziny.
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Roztopić Pozostałe 1 łyżka. masło.
Przełożyć kurczaka, pierś do góry, na wyłożoną folią blachę do pieczenia.
Szczotka kurczaka z roztopionym masłem i broil do brązowej skóry, 2 do 3 protokół.
Pozostaw 10 minut na desce do krojenia przed wyrzeźbieniem i podaniem.