Kurczak cytrynowo-bazyliowy z bazylią Aioli

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak cytrynowo-bazyliowy z bazylią Aioli może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, czosnek w butelce, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące cytrynowe Parmezany Chipsy z cukinii z bazylią Aioli, Grillowane kotlety wieprzowe cytrynowo-bazyliowe z cytrynowo-bazyliowym Orzo #GrillPorkLikeASteak, oraz Pieczony Kurczak Z Bazylią, Ziemniaki Z Bazylią, Sałatka Ze Śliwkami Frisee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować kurczaka, połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Dodaj kurczaka do mieszanki bazylii, obracając się do płaszcza.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kurczaka na patelni; gotować 8 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Podczas gotowania kurczaka, przygotować aioli.
Połącz 1/4 szklanki bazylii i pozostałych składników w małej misce, mieszając trzepaczką.