Kurczak Curry
Kurczak curry może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 264 kalorie, 26g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać slivered migdały, pieprz, curry w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry Chicken Pot Pie, Kurczak Curry, oraz Kurczak Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając wałka do ciasta, wbijaj kurczaka między 2 arkusze papieru woskowego, aż będą miały jednolitą grubość.
Rozgrzać olej, czosnek, i curry w dużej patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się i brązy czosnkowe. (Nie spal czosnku.)
Dodać piersi z kurczaka i gotować, aż złoty, 3 do 5 protokół z każdej strony.
Dodaj sól, pieprz, sok jabłkowy, bulion z kurczaka i rodzynki. przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 3 minuty dłużej lub aż kurczak jest przetargu widłowego.
Kurczaka wyjąć na półmisek i ogrzać. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować sos, aż zgęstnieje lub syropu, 3 do 5 protokół.
Ubij śmietanę i polej kurczaka sosem.