Kurczak Cordon Bleu Panini, Który Po Prostu Trzeba Zrobić
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj kurczaka Cordon Bleu Panini, który po prostu musisz spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 765 kalorii, 52g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól, rustykalny chleb, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cordon bleu chicken panini, Kurczak Cordon Bleu Panini, oraz Kurczak Cordon Bleu II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do kurczaka: doprawić kurczaka solą i pieprzem po obu stronach. Ustaw stację pogłębiania z mąką, ubitym jajkiem i bułką tartą każdy w osobnym płytkim bowl.In duża patelnia, rozgrzać oliwę na średnim ogniu. Pogłębiać każdy kawałek kurczaka w mące, następnie jajko, a następnie bułkę tartą i umieścić go ostrożnie na patelni.Gotować kurczaka przez 3 do 4 minut z każdej strony.
Podgrzać prasę panini do średnio-wysokiej temperatury.
Masło rozprowadzić na dwóch kromkach chleba do smaku Na Zewnątrz kanapki. Odwróć oba plastry i rozłóż 1 łyżkę musztardy miodowej po drugiej stronie każdego plastra. Na wierzchu jeden plaster wyłożyć panierowaną pierś z kurczaka, a następnie plastry szynki i sera.Zamknij kanapkę z drugą kromką chleba, masłem do góry.Grilluj dwa panini na raz, z zamkniętą pokrywką, aż ser się stopi i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.Więcej przepisów na kanapki z grilla na Food Republic: Grillowana Gruszka, pieczona wołowina i kanapki z serem pleśniowym
Smoky Jalapeño Grillowany ser z Tomatillo