Przepis Cajun kurczak i ryż jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 476 kalorii, 47g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę, kukurydzę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kurczak Cajun Z Ryżem, Creamy Cajun Chicken & Rice, oraz Cajun Chicken & Rice Soup.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do temperatury 177°. W 3-ćwiartowej zapiekance, wymieszać paprykę, kukurydzę, ryż wymieszać z przyprawami, wodą i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posypać poczerniałą przyprawą kurczaka; umieścić kurczaka na mieszance ryżu w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Przykryć; piec 40 do 45 minut lub aż ryż będzie miękki i sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (170°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz