Kurczak Bucatini alla Boscaiola

Kurczak Bucatini alla Boscaiola
Kurka Bucatini alla Boscaiola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozmarynu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, przecier pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza, Kurczak alla Boscaiola, oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek umieścić na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu. Gotować czosnek, mieszając od czasu do czasu, przez 3 do 4 protokół, lub aż pachnące, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać grzyby i rozmaryn. Podgrzej ciepło do średniej wysokości i gotuj grzyby bez obracania przez około 2 minuty, lub do momentu, gdy będą rumiane na spodzie. Wrzucić, a następnie gotować je przez kolejne 2 minut lub tak przed rzuceniem je ponownie. Nadal gotować grzyby w ten sposób przez około 15 minut, aż będą złote.Wymieszać przecier pomidorowy i zmniejszyć ogień do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
3
Dodać sól, doprawić szczyptą pieprzu i wymieszać z natką pietruszki. Wyłączyć ogień i przykryć patelnię, aby sos był ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj makaron do wrzącej wody, wymieszaj, aby oddzielić makaron i gotuj zgodnie z instrukcjami producenta, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Odcedzić makaron w durszlaku ustawionym w zlewie, rezerwując około 1 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Przełożyć makaron na patelnię i delikatnie wrzucić makaron i sos, aby dokładnie połączyć, dodając plusk lub dwa wody do gotowania, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Makaron przekładamy do rozgrzanych płytkich miseczek i posypujemy serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn