Kurczak Bucatini alla Boscaiola

Kurczak Bucatini alla Boscaiola
Kurka Bucatini alla Boscaiola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozmarynu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, przecier pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza, Kurczak alla Boscaiola, oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek umieścić na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu. Gotować czosnek, mieszając od czasu do czasu, przez 3 do 4 protokół, lub aż pachnące, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby i rozmaryn. Podgrzej ciepło do średniej wysokości i gotuj grzyby bez obracania przez około 2 minuty, lub do momentu, gdy będą rumiane na spodzie. Wrzucić, a następnie gotować je przez kolejne 2 minut lub tak przed rzuceniem je ponownie. Nadal gotować grzyby w ten sposób przez około 15 minut, aż będą złote.Wymieszać przecier pomidorowy i zmniejszyć ogień do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3
Dodać sól, doprawić szczyptą pieprzu i wymieszać z natką pietruszki. Wyłączyć ogień i przykryć patelnię, aby sos był ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj makaron do wrzącej wody, wymieszaj, aby oddzielić makaron i gotuj zgodnie z instrukcjami producenta, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Odcedzić makaron w durszlaku ustawionym w zlewie, rezerwując około 1 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Przełożyć makaron na patelnię i delikatnie wrzucić makaron i sos, aby dokładnie połączyć, dodając plusk lub dwa wody do gotowania, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Makaron przekładamy do rozgrzanych płytkich miseczek i posypujemy serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn