Kurczak Brązowy

Kurczak Brązowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj brązowego kurczaka. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 36g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, łodygi kopru włoskiego, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Kurczak Brązowy, Kurczak Brązowy, oraz Kurczak Brązowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż pierwsze 4 składniki na dnie brojlera lub patelni do pieczenia, a na górze kawałki kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
3
Piec w temperaturze 400 przez 1 1/2 godziny, obracając kurczaka raz na 30 minut (kurczak i warzywa powinny być bardzo brązowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić pieprz, pietruszka, tymianek, i liście laurowe w 8-quart stockpot.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wyjąć warzywa i kurczaka z patelni brojlerów i umieścić w stockpot. Ostrożnie wyrzucić krople z patelni brojlerów, pozostawiając rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
GarnekGarnek
6
Umieść patelnię brojlerów na płycie kuchennej; dodaj 4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; dusić 10 minut, skrobanie dno poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiecPiec
7
Zawartość brojlerów wlać do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
GarnekGarnek
8
Dodać pozostałe 12 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Wywar przecedzić przez drobne sito do dużej miski. Rezerwuj kurczaka do innego użytku; wyrzuć Pozostałe ciała stałe. Przykryć i schłodzić zapas przez 8 godzin. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni bulionu i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn