Kurczak Brązowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj brązowego kurczaka. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 36g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, łodygi kopru włoskiego, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Kurczak Brązowy, Kurczak Brązowy, oraz Kurczak Brązowy.
Instrukcje
Ułóż pierwsze 4 składniki na dnie brojlera lub patelni do pieczenia, a na górze kawałki kurczaka.
Piec w temperaturze 400 przez 1 1/2 godziny, obracając kurczaka raz na 30 minut (kurczak i warzywa powinny być bardzo brązowe).
Umieścić pieprz, pietruszka, tymianek, i liście laurowe w 8-quart stockpot.
Wyjąć warzywa i kurczaka z patelni brojlerów i umieścić w stockpot. Ostrożnie wyrzucić krople z patelni brojlerów, pozostawiając rumiane kawałki.
Umieść patelnię brojlerów na płycie kuchennej; dodaj 4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; dusić 10 minut, skrobanie dno poluzować rumiane kawałki.
Zawartość brojlerów wlać do garnka.
Dodać pozostałe 12 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny.
Wywar przecedzić przez drobne sito do dużej miski. Rezerwuj kurczaka do innego użytku; wyrzuć Pozostałe ciała stałe. Przykryć i schłodzić zapas przez 8 godzin. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni bulionu i wyrzucić.