Kurczak azjatycki z sałatą Little Gem
Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, liście bazylii, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okłady Z Sałaty Azjatyckiej Z Kurczakiem, Okłady Z Sałaty Azjatyckiej Z Kurczakiem, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodać olej i zawirować do płaszcza patelni. Gotować kurczaka, mieszając tylko wtedy, gdy rumiane, aż większość różowy zniknie, o 10 protokół.
Dodaj imbir, czosnek, cebula i marchew, mieszając, aby połączyć.
Zrób studnię na środku patelni i wlej bulion. Gotować aż się ugotuje.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i sos sojowy w małej misce.
Dodaj sos chili, a następnie wlej do bulionu, mieszając, aby połączyć.
Dodaj trochę klejnotów i wrzucić mieszaninę do herbu, gotowanie, aż połowa liści sałaty zwiędną, o 10 protokół.
* Mała sałata rzymska ma słodkie, chrupiące i gęsto upakowane liście. Znajdziesz go na targowiskach i dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.