Kurczak azjatycki i smażony ryż
Azjatycki kurczak i smażony ryż może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Na 91 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bazylii, sok z cytryny, kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Azjatycki marynowany kurczak z kukurydzą i bazylią, Azjatycki Kalafior Smażony Ryż, oraz Azjatycki Edamame Smażony Ryż.
Instrukcje
Cook 1 (8-oz.) saszetka gotowego do podania azjatyckiego smażonego ryżu zgodnie ze wskazówkami opakowania. Wymieszaj ugotowany ryż, 2 szklanki rozdrobnionego gotowanego kurczaka, 1 łyżka. posiekana świeża bazylia i 2 łyżki. świeży sok z cytryny.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Rice-a-Roni Express
Podawać Smażony Ryż Azjatycki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier